A moje velká premiéra...
Dělala jsem je poprvé , když jsem očekávala narození dcery a to je cca 25 let..
A druhý pokus až včera!a povedlo se....
Všem chutnalo...
Jen musím podotknout, že nejlepší jsou po usmažení, večer už byly gumové..No a ráno guma jak řemen...
Dá se tomu nějak předejít?
Hezký začátek týdne...
Recept jsem čerpala tady:http://www.labuznik.cz/recept/bavorske-vdolecky-pro-kamcu/
Radit bohuzel nemuzu, Ilonko, nicmene chvalit ano - vypadaji luxusne. M.
OdpovědětVymazatIlonko, ty mi děláš ale chutě :-) Vdolečky vypadají báječně, ale s Tvým problémem Ti bohužel rovněž neporadím, nejsem žádná velká pekařka. Pa A.
OdpovědětVymazatIli ty vypadají božsky, ale také bohužel neporadim.. U nás nikdy nevydrží pár hodin. Paa ❤❤
OdpovědětVymazatIlonko, tak to sis nechala pořádnou pauzu, než ses zase do vdolečků pustila... :-) Vypadají božsky, přímo k nakousnutí! :-) Co se týče toho ztvrdnutí těsta.. je to podobné jako u langošů, nedávno nám jich také ještě dost zbylo a druhý den se už nedaly jíst... :-( Jak tomu předejít, nevím...
OdpovědětVymazatJá dělám tyto a pokud zbudou, tak jsou super i druhý den :-)
OdpovědětVymazathttps://bonvivani.sk/recepty/bavorske-vdolky
Jarka
Jsem na sladké, jak lákavé.... J.
OdpovědětVymazatVypadají božsky, taky jsem je chtěla o víkendu dělat. Já je nesmažím, ale peču v troubě a taky jsou čerstvé nejlepší ... D.
OdpovědětVymazatBožínku ty bych hned slupla. Kam že na ně mám zajet?! :o)
OdpovědětVymazatKatka
Příště je vyzkoušejte z hladké přesáté mouky , zaručeně nebudou další dny tuhé.Vyzkoušeno-funguje to .A hlavně při smažení musí" plavat". Zdravím Hanka
OdpovědětVymazatVypadají luxusně, hned bych si dala :-) Já jsem zkoušela taky koblizky, druhý den byly celkem dobře, ale čerstvé jsou čerstvé. Kdybys chtěla, inspirace je tady http://karlakarla1.blog.cz/1607/koblizky-s-jahodovou-penou
OdpovědětVymazatAch jo, hned bych zakousla, ale když se podívám na své boky, přejde mne chuť ;o)) Ilonko. Je to prostě nespravedlivé...
OdpovědětVymazatÁla
Vynikající vdolky dělala moje tchýně. Vypadaly krásně jako ty tvoje. Nevím jak je dělal, gumový byly až druhý den.
OdpovědětVymazatIlčo, vdolečky miluju a ty tvoje vypadají famózně :)
OdpovědětVymazatjuj tedy ty vypadají ale fakt lákavě :o)
OdpovědětVymazatU nás sa volajú šišky, mama mi ich robievala božské!
OdpovědětVymazatNeviem či je to v kypridle, v kvasniciach alebo v tom, že sa pridáva do cesta rum:-)
Mňam! Hned bych si dala. Asi brzy vyzkouším, Ilonko.
OdpovědětVymazatIvana
Mnam, ty vypadají neskutečně dobře... Povidla nejím, nejradši je mám s nutelou, jako malá jsem to zbožňovala :)
OdpovědětVymazat