pondělí 31. října 2016

Bavorské vdolečky...

A moje velká premiéra...
Dělala jsem je poprvé , když jsem očekávala narození dcery a to je cca 25 let..
A druhý pokus až včera!a povedlo se....
Všem chutnalo...
Jen musím podotknout, že nejlepší jsou po usmažení, večer už byly gumové..No a ráno guma jak řemen...
Dá se tomu nějak předejít?
Hezký začátek týdne...









17 komentářů:

  1. Radit bohuzel nemuzu, Ilonko, nicmene chvalit ano - vypadaji luxusne. M.

    OdpovědětVymazat
  2. Ilonko, ty mi děláš ale chutě :-) Vdolečky vypadají báječně, ale s Tvým problémem Ti bohužel rovněž neporadím, nejsem žádná velká pekařka. Pa A.

    OdpovědětVymazat
  3. Ili ty vypadají božsky, ale také bohužel neporadim.. U nás nikdy nevydrží pár hodin. Paa ❤❤

    OdpovědětVymazat
  4. Ilonko, tak to sis nechala pořádnou pauzu, než ses zase do vdolečků pustila... :-) Vypadají božsky, přímo k nakousnutí! :-) Co se týče toho ztvrdnutí těsta.. je to podobné jako u langošů, nedávno nám jich také ještě dost zbylo a druhý den se už nedaly jíst... :-( Jak tomu předejít, nevím...

    OdpovědětVymazat
  5. Já dělám tyto a pokud zbudou, tak jsou super i druhý den :-)
    https://bonvivani.sk/recepty/bavorske-vdolky
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem na sladké, jak lákavé.... J.

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadají božsky, taky jsem je chtěla o víkendu dělat. Já je nesmažím, ale peču v troubě a taky jsou čerstvé nejlepší ... D.

    OdpovědětVymazat
  8. Božínku ty bych hned slupla. Kam že na ně mám zajet?! :o)
    Katka

    OdpovědětVymazat
  9. Příště je vyzkoušejte z hladké přesáté mouky , zaručeně nebudou další dny tuhé.Vyzkoušeno-funguje to .A hlavně při smažení musí" plavat". Zdravím Hanka

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadají luxusně, hned bych si dala :-) Já jsem zkoušela taky koblizky, druhý den byly celkem dobře, ale čerstvé jsou čerstvé. Kdybys chtěla, inspirace je tady http://karlakarla1.blog.cz/1607/koblizky-s-jahodovou-penou

    OdpovědětVymazat
  11. Ach jo, hned bych zakousla, ale když se podívám na své boky, přejde mne chuť ;o)) Ilonko. Je to prostě nespravedlivé...
    Ála

    OdpovědětVymazat
  12. Vynikající vdolky dělala moje tchýně. Vypadaly krásně jako ty tvoje. Nevím jak je dělal, gumový byly až druhý den.

    OdpovědětVymazat
  13. Ilčo, vdolečky miluju a ty tvoje vypadají famózně :)

    OdpovědětVymazat
  14. juj tedy ty vypadají ale fakt lákavě :o)

    OdpovědětVymazat
  15. U nás sa volajú šišky, mama mi ich robievala božské!
    Neviem či je to v kypridle, v kvasniciach alebo v tom, že sa pridáva do cesta rum:-)

    OdpovědětVymazat
  16. Mňam! Hned bych si dala. Asi brzy vyzkouším, Ilonko.
    Ivana

    OdpovědětVymazat
  17. Mnam, ty vypadají neskutečně dobře... Povidla nejím, nejradši je mám s nutelou, jako malá jsem to zbožňovala :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milé komentáře..