Podle časopisu Albert....
Recept jsem vyfotila, nechtělo se mi ho opisovat...
Kdyby jste ho náhodou chtěli zkusit upéct...
No za mě už ne...
Chuťově výborný, ale těsto se mi pořád zdálo jako by mazlavé, i když špejle byla suchá po zkoušení v troubě?
Asi to bylo tím, že jsou v receptu banány?
Mám raději sušší podání chlebíčku..Prostě tu klasiku co se peče na svátky....
Ale nemám vůbec strach , že se u nás nesní...
Krásné odpoledne....
Ja robím z podobného cesta podľa Dity a je veľmi fajn:-)
OdpovědětVymazatTaky jsem si na něj po přečtení časopisu myslela, ale zatím jsem nezkusila.
OdpovědětVymazatPa Z❤
Též peču ořechovobanánové buchty a mazače nejsou, přidávám však více mouky, mohlo by to být tím. I tak byl ale určitě dobrý.
OdpovědětVymazatNEPLECHA NA PLECHU
já ty banánový chlebíky a bábovky taky nemmusím. Na mě jsou moc blemcavé :) Simona
OdpovědětVymazat