úterý 21. ledna 2020

Ovesná kaše....

Recept mám od kamarádky Evičky,tímto tě drahá zdravím....

Budete potřebovat- ovesné vločky 40g
120ml mléko
1 banán
chia semínka,100ml řecký bílý jogurt
lžička skořice
ovoce dle chuti 
Banán rozmačkáme,přidáme ovesné vločky,jogurt,mléko,chia,promícháme,dáme do ledničky přes noc.Ráno dozdobíme,baštíme...
Výborné,vyzkoušejte!




Pohodový den....




3 komentáře:

  1. Ilonko, začala jsem dělat loni začátkem podzimu, když jsem "recept" objevila v "Jíme zdravě s Fitrecepty" a nemůžu si to vynachválit. Dá se udělat spousta kombinací, úplně nejlepší je to v létě, kdy člověk může jednoduše obměňovat složení podle toho, co zrovna najde na zahrádce :-) Jinak teď přes zimu je to výborné i s dušenými jablíčky nebo hruškami a přimíchat se dá pár hrozinek, brusinek nebo sušené švestky - pak se člověk obejde i bez banánu .-)

    Hezké dny A.

    OdpovědětVymazat
  2. Mňam. Podobné snídaně si dělám do práce. Buď jako ty kaši s vločkami, nebo jen jogurt s banánem, či jiným ovocem a chia. Nebo s domácí granolou.
    Přeji krásný víkend a dobrou chuť u snídaně :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Vydrží vám ta ovesná kaše v těch mističkách déle, když jsou zavřené? Nemyslím týden, ale třeba dva až tři dny. Nedávno jsem je viděla ve slevě, tak přemýšlím, že bych je pořídila. Sama mám ovesnou kaši ráda, ale občas ji ráno nedojím a tak bych to zavřela do lednice. Hlavně, aby k tomu nešel vzduch. Ale to mám pak zase právě strach, aby tam nezačali kvasné procesy nebo nějaká podobná chuťovka.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milé komentáře..