Aneb slaná verze...
Listové těsto
šunka
zelí ve sklenici, nechat okapat a vymačkat přebytečnou vodu..
sýr eidam, niva...klobása..
kečup..
sůl
kmín
vajíčko na potření
koření, semínka...
Postupujeme jako u normálního štrůdlu...
Dobrou chuť...
❤ KLIDNÝ A NIČÍM NERUŠENÝ VÍKEND....❤
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Vypadá velice chutně, mňam :)
OdpovědětVymazatSlaný závin jsme ještě nedělala. Když listové těsto na slano, tak dělám šneky (http://werka13.blog.cz/1512/plneny-hermelin-a-sneci-z-liskoveho-testa). Ale se závinem by bylo asi míň práce ;-).
OdpovědětVymazatHezký den
Štrůdl je super. To by bylo něco pro toho mého masožrouta :o)
OdpovědětVymazatJinak také dělám slané šneky, se šunkou a sýrem...