neděle 15. ledna 2017

Mohla bych...

si otevřít výrobnu listových tyčinek...❤
Můj syn je má tak rád, že je peču skoro pořád...
Tentokrát sůl,kmín, eidam nastrouhat a nivu...❤
Chutnají báječně...
Dávám jim tak 15 minut...Než se po nich zapráší...
❤❤❤






Hezký den....
❤❤



12 komentářů:

  1. jééé, mňam... já jsem zrovna dodělala podobným způsobem šneky... tyčinky zkusím zase příště, díky za inspiraci! :)
    Krásnou neděli, Peťka :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty mám také moc ráda! Vypadají moc dobře.

    OdpovědětVymazat
  3. Ilonko ani se nedivím, že mizí tak rychle.Vypadají mňam😉
    Krásnou neděli, pa Z❤

    OdpovědětVymazat
  4. Dloouho jsem je nedelala, pritom jsou tak snadne a dobre! Diky za připomenutí. M.

    OdpovědětVymazat
  5. Rychlě a efektní na pohled :)Eva

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som na slané a nie na sladké a mohla by som celý plech zjesť aj sama:-)
    Som bezpleková, tak aspoň kvôli tomu by som sa mohla ovládať, že?
    Toto je dobrý recept, vyzerá to baječne chutné, mňam!
    U nás na Slovensku sú obľúbené aj syrové a brynzdové tyčinky(pagáčiky), ale nie z lístkového cesta:-)
    Keď som chodila ako dieťa na dedinu na návštevu, tak ma už s nimi čakali:-)
    Alebo syrový(tvarohový) posúch na slano:-) Niečo ako kiš.Pa!

    OdpovědětVymazat
  7. Jé - dala bych si. Já upekla (teda spíš usušila) ze zbylého bílku od Vánoc pár pusinek, tak jsem přeslazená a něco slaného by bodlo ;-)
    Hezký večer

    OdpovědětVymazat
  8. Tyhle věci přijdou Ilonko vždy k chuti, tak se ani nedivím, že rychle mizí.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  9. U nás taky frčí tyčinky z listového těsta a vlastně vůbec všechno z listového těsta, na sladký i slaný způsob. Hezký večer, Karla

    OdpovědětVymazat
  10. Klasika,co neomrzí.Navíc taková dobrota jen za takovou chvilku strachu :-).At chutná.H.

    OdpovědětVymazat
  11. Taky ty vypadají báječně :) U nás doma je máme též rádi :)
    Měj se moc hezky, Ilčo :)

    OdpovědětVymazat
  12. Podobně jako u nás - rychle upečené a rychle snědené :-) Dobrý nápad s tou nivou, taky vyzkouším... Občas to dělám i tak, že každou polovinu plechu posypu něčím jiným, ať je více chutí :-) Přeji pěkný den.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milé komentáře..