sobota 16. dubna 2016

Když muž se ženou snídáááá....

U nás tedy neplatí!
Já vstávám brzy a manžel pozdě...
Takže většinou snídám o víkendu sama...
Ale i tak si snídani vychutnám...
Dnes nic nemusím a ani nechci...
Mám línou náladu...
Tělo potřebuje vypnout...
A jak jste na tom vy?
Snídáte?
A co nejraději?
Klidný víkend všem....




Nový hrníček...nemohla jsem ho tam nechat....










9 komentářů:

  1. To je ten meloun s kloboukem?
    Taky většinou snídám sama, Sebík nevydrží v klidu posedět u žádného jídla :-)
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  2. Ili také snídám sama, vstávám podstatně dřív než můj mužíček... Ale docela si pokaždé tu ranní klidnou snídani vychutnávám. Ten klid když dům spí je k nezaplacení.pa Z.

    OdpovědětVymazat
  3. V týdnu sama músli s ovocem....o víkendu připravuje společnou snídani manžel.Takže něco pořádného...chleba s něčím, vejce a zeleninu:-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Máme krásnou sobotní tradici. Manžel připravuje snídani- vaječnou omeletu se sýrem nebo žampiony nebo nivou....Je to příjemné a ty rána miluji :-)

    OdpovědětVymazat
  5. O víkendu snídáme společně s přítelem a je to fajn. Většinou máme čerstvé houstičky s domácí jahodou marmeládou. V týdnu ráno vůbec nestíhám. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Snídaně mám ze všeho jídla nejraději. Někdy sama a někdy snídáme s mužem společně . Ale to musím nachystat já :) . A je to jak kdy ... chleba s lučinou posypaný pažitkou , medvědím česnekem , nebo vajíčka na různé způsoby , nebo sýry , šunka , zelenina . Dnes je to ovesná kaše se semínky a hruškou :)))

    OdpovědětVymazat
  7. Ilco, myslim, ze vychutnat si snidani je to nej. Hrnecek je krasny, moc. Ja snidam kde co, casto i zbytky po dceri:-), ale rozhodne caj. Ten pravy klidek na snidani zatim diky detem nemam, ale urcite se dockam:-). Hezky den. M.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milé komentáře..